Igor Radojičić

Dragi Banjalučani,

U ovom gradu sam rođen i u njemu živim cio svoj život. Ovaj grad volim i njemu pripadam.

Ovom gradu i svojim sugrađanima posvetio sam prethodne četiri godine - 1500 dana neprekidnog rada. Uradili smo mnogo za grad i građane. Zajedno smo se radovali svakom novom dječjem igralištu, vodovodu ili vrtiću, saobraćajnici i mostu. Zajedno smo se nadali Evropskoj prestonici kulture i slavili svaki novi uspjeh banjalučkih sportista.

Naša Banja Luka je na dobrom putu. Na sigurnom putu ponosnog glavnog grada Republike Srpske, regionalnog centra i modernog evropskog grada, sa svojim starim šarmom i novim licem.

Banju Luku čine njeni građani. Banja Luka ljudskog lica je Banja Luka koja podržava i razumije potrebe svojih sugrađana, očuvanja zdravlja, podrške djeci i mladima, posebne brige za starije sugrađane i za lica s invaliditetom.

Bili smo zajedno i u teškim trenucima. Trebalo je voditi grad u opasnostima od poplava ili epidemije. Takvi izazovi zahtijevaju liderstvo, odgovornost prema zajednici i solidarnost i pruženu ruku podrške ugroženima.

Izazova i kriza nikad nije nedostajalo. Ali, pred nama su novi veliki ciljevi! Okupimo se za Banju Luku koja će 2025. biti grad u kojem ćemo željeti živjeti, zaposleni, sa dobrim standardom, sa riješenim komunalnim problemima, sa dobrim obrazovanjem, bogatom kulturnom i sportskom scenom, kuću punu gostiju sa svih strana svijeta...

Okupimo se oko realnog i ambicioznog plana i odgovornog vođenja našeg grada!

Glasajte za
Igor Radojičić

Kandidati: Banja Luka, SNSD - Savez nezavisnih socijaldemokrata - Milorad Dodik