22. Miroslav Popržen

Poštovani sugrađani, cijenjene kolege, komšije i prijatelji!

Na predstojećim lokalnim izborima predstavljaću listu SNSD-a kao jedan od 35 kandidata za odbornika u Skupštini grada. Siguran sam da ćemo zajedno uspjeti izgraditi bolju i srećniju budućnost. Svjestan sam da će moj politički angažman pratiti i, ne tako lijepe, stvari koje služe isključivo za prljavu političku kampanju. Ali neću se osvrtati na to. Moj cilj je bolje i ljepše sutra, pogled unaprijed, pogled u budućnost. Postoji budućnost koja se stvara i budućnost koju stvaramo. Rezultati su vidljivi. Nakon 40 godina spojeni su istočni i zapadni tranzit, podignuti su novi mostovi, urađeno 12 kružnih tokova. Napravljene su dvije nove sportske dvorane, a treća treba upravo da se počne graditi na Laušu. Mnogi osnovnoškolski objekti su dobili novo ruho, prošireni i renovirani. Nova dječija igrališta uljepšala su mnoga banjalučka naselja. Ponosim se svojim angažmanom i saradnjom Gradske uprave sa banjalučkim osnovnim školama, a naročito bih izdvojio realizaciju projekta pod nazivom „Sport u škole“. Sve ovo je ostvareno zahvaljujući radu i podršci našeg gradonačelnika Igora Radojičića.

Dugogodišnji rad u školi naučio me je da poštujem mišljenje svakog čovjeka i nikada ne robujem predrasudama. Znaju to moje kolege kao i generacije bivših učenika. Smatram jednostavnost najvećom vrlinom, trudim se da je prepoznam u svakom čovjeku, a i u sebi.

Predizborna kampanja za mene ima samo formalni značaj jer moja kampanja je moj život i rad sa ljudima koji su iza mene. Ta „životna“ kampanja će vas i opredijeliti da li ćete dati glas meni ili ne. Ako mislite da će ovakav čovjek biti vaš glas u Skupštini grada, glasajte za mene, glasajte za broj 22. A ako ne, uvijek možete glasati za nekoga drugog, izbor je vaš.

U narednom periodu moj fb profil i moja fb stranica neće biti samo zatrpani porukama lične prirode, već i porukama i stavovima partije kojoj pripadam i na čijoj sam kandidatskoj listi, a to je SNSD.

Kako bi grad na Vrbasu postao još bolje mjesto za život podržimo „Okupljanje za Banjaluku“!
Zato 15. novembra izađite na izbore i dajte podršku gradonačelniku Igoru Radojičiću, nosiocu liste Srđanu Amidžiću i sjajnim ljudima na listi SNSD-a.

Glasajte za
22. Miroslav Popržen

Kandidati: Banja Luka, SNSD - Savez nezavisnih socijaldemokrata - Milorad Dodik