Dragan Vlačić

Dragan Vlačić, magistar računarstva i informatike, trenutno je zaposlen u Srednjoj školi “28.juni” na poslovima profesora informatičke grupe predmeta. Kao član stručnih timova učesnik je većeg broja domaćih i međunarodnih projekata iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Jedan je od osnivača i predavač Edukativnog centra Istočno Sarajevo. Autor nekoliko naučno-istraživačkih radova.

Rođen je 15. juna 1979. godine u Sarajevu. Oženjen, otac troje djece.

Dragi prijatelji i sugrađani,

Mnogi od vas znaju da ću na predstojećim lokalnim izborima biti kandidat Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo.

Cilj nam je da predanim radom oživimo privredu u našoj opštini, da saniramo stanja u javnim preduzećima pod upravom opštine, da adekvatnim projektima posvetimo posebnu pažnju omladini, borcima, penzionerima, nezaposlenima, da vratimo prave ljudske vrijednosti na mjesto kojem i pripadaju. 

Tim sa kojim radim čine porodični, čestiti i pošteni ljudi. Oni su doktori nauka, magistri, stručnjaci iz različitih oblasti privrednog i društvenog sektora, uspješni privrednici. Ljudi koji uvijek postavljaju moralne vrijednosti ispred ličnog interesa.

Sa tim ljudima djelim iste ideje i moralne principe i sa njima mi je čast i zadovoljstvo sarađivati. 

Nemam i ne želim da imam rezervni grad, niti rezervnu opštinu. Ovdje su živjele generacije mojih i želja mi je da i moje troje djece nastave tradiciju.
Zajedno možemo učiniti da naše Istočno Novo Sarajevo bude opština u kojoj postoji jaka privreda, koja ima stabilna preduzeća, opština koja misli na sve svoje građane i ne dijeli ih na „podobne“ i „one druge“. Opština koja nije zadužena do granice bankrota. 

Jednom rječju opština budućnosti.

Koliko god izgledalo nemoguće, sve je ostvarljivo, ali je potrebno da krenemo u promjene. Kad god pomislite da je nemoguće sjetite se da je Crna Gora uspjela. U Crnoj Gori se "dogodio" narod!

Crna Gora se izborila i dočekala svjetlost, možemo i mi!

Možemo zajedno, imamo izbor!

Glasajte za
Dragan Vlačić