ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Ove "Politike privatnosti" se odnose na sajt izboribih.info i android alikaciju "Izbori BiH".

Politika privatnosti je posvećena zaštiti Vaše privatnosti i bezbjednosti bilo koje lične informacije dobijene od Vas.

Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom ili kada se smatra da je korisnik dao saglasnost na korištenje ličnih podataka u skladu s Politikom privatnosti i zaštite ličnih podataka.

Sajt izboribih.info i Izbori BiH android aplikacija može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tokom korištenja sajta i mobilne aplikacije (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provajderu).

Ove podatke Izbori BiHkoristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao sajt i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

izboribih.info sajt i Izbori BiH android aplikacija se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Linkovi ka eksternim veb sajtovima

Treća lica imaju svoje izjave o zaštiti privatnosti i uslovima korišćenja, te se s toga uredništvo sajta izboribih.info i Izbori BiH android aplikacija, kao ni vlasnici istog, ne mogu smatrati odgovornim za sadržaj i aktivnosti linkovanih externih veb sajtova.

Ipak, mi težimo očuvanju integriteta izboribih.info sajta i Izbori BiH android aplikacije i dobrodošle su bilo kakve primedbe i/ili sugestije vezane za linkovane eksterne veb sajtove.

Online izjava o zaštiti privatnosti:

Ova izjava odnosi se isključivo na informacije prikupljene putem sajta izboribih.info i Izbori BiH android aplikacije, a ne na informacije prikupljene drugim putem (offline).

Vaša saglasnost

Preuzimanjem informacija sa sajta izboribih.info i Izbori BiH android aplikacije i korišćenjem istog, saglasni ste sa našom izjavom o zaštiti privatnosti.